Video/ Flori Mumajesi bën hundën operacion: “S’ka ngel njeri!”

Këngëtari dhe kantautori Flori Mumajesi ka bërë një postim në Instagram përmes të cilin ka ironizuar të gjitha koleget e tij që i janë nënshtruar operacioneve plastike, kryesisht atij të hundës.

“Dua të falënderoj shumë shumë shumë klinikën hunderat e vegjël”- shprehet ai në video me humor.

Vetëm se Flori në video shfaqen më një hundë prej zemre dhe disa mustaqe, që janë pjesë të një filtri në snapchat.

Me siguri këngëtari do jetë frymëzuar nga ndonjë rasti i fundit…

A video posted by Flori (@iamflorimumajesi) on

13