VIDEO/ Incidenti, një person ia zhvesh pantallonat në mes të rrugës këngëtarit të njohur!

Një moment jo fort të këndshëm e ka përjetuar së fundmi këngëtari i njohur ndërkombëtarisht, Justin Bieber.

Në Pragë ishin mbledhur një numër i madh njerëzish për ta parë atë dhe duke iu vënë pas e ‘detyruan’ që të hipte sa më shpejtë në veturë.

Mirëpo, Bieber nuk mundi të ikte aq lehtë pasi për një moment dikush e kapi për pantallonash dhe ia zhveshi ato.

Sigurimi i këngëtarit u munduan që ta mbulojnë këtë incident por nuk iu shpëtoj nga dora mediave të huaja.