VIDEO /Njihuni me rekordet më të çuditshme

A keni dashur ndonjëherë të mbani një rekord botëror? Natyrisht që po. Vetëm ideja e të bërit diçka më mirë se çdo njeri tjetër në botë, ka shtyrë njerëzit në konkurrencë për shekuj të tërë.

Por, janë disa rekorde të cilat janë shumë të çuditshme për t’u besuar. Shikojeni videon e mëposhtme dhe njihuni me rekordet më shokuese nëpër botë:

Lexo edhe