Video-Opinion/ Robert Aliaj: Shqiptarët në vend të kokainës, pinë aspirinë dhe plihur neoni

Artisti Robert Aliaj, i ftuar në emisionin Opinion në TV Klan, në lidhje me shitjen dhe konsumimin e drogës në jetën e natës në Tiranë, ka theksuar  se në kryeqytet ekzistojnë disa pika të ndryshme shitje kokaine.

Aliaj ka theksuar se për arsye të një projekti, ne realizuam një test, në shumë pika të ndryshme të Tiranës  ku mund të blihej kokainë.

Ai tha se në çdo pikë, ne blemë nga një gram drogë dhe në kryeqytet, sipas tij, ekzistojnë rreth 15 pika të tilla.

Sipas tij, një gram kushtonte rreth 100 dollarë, por arsyeja e këtij projekti, ishte fakti për të verifikuar cilësinë e kësaj lënde narkotike që u shitet të rinjve në lokalet e natës.

“Nga të dhënat e laboratorit ku ne dërguam sasinë e blerë të kokainës, na rezultoi se vetëm 30% e saj ishte kokainë, pjesa tjetër ishte lëndë e ndryshme, që përbëhej nga aspirinat dhe pluhur neoni”.

Shiko videon: