VIDEO/ Rama i shpall “luftë” gjermanit Krishbaum: Një zë pa mandat i kapur nga PD

Kryeministri Edi Rama hodhi një sërë akuzash të forta ndaj deputetit gjerman Gunther Kriuchbaum që pak ditë më parë renditi nga Tirana një sërë kritikash për qeverinë duke kërkuar që vendit tonë të mos i jepet hapja e negociatave me BE-në. Në një komunikim nëpërmjet Facebook Rama tha se ky është një zë pa mandat dhe që është kapur nga Partia Demokratike. Kjo sipas Ramës është “duke gjetur zëra kundër Shqipërisë”. Rama tha se deputetit shqiptar nuk ia ndien për fatin e Shqipërisë ndërsa tha se me rëndësi është ajo që do të thotë këshilli i ministrave të BE në dhjetor.