VIDEO/ Robertin “përqesh” Alketën

Robert Aliaj edhe këtë herë ka krijuar paksa debat në spektaklin “Danc with me”. Teksa konkurentët e radhës Nard Ndoka dhe Greta Koçi kanë përfunduar perfomancën e tyre, ata janë përgëzuar nga dy anëtarët e jurisë Albi Nako dhe Valbona Selimllari. Por kur radha erdhi që anari i tret i jurisë të jepte pikët, Robert Aliaj ishte në botën e tij. Këtë herë ai kishte vendosur ta shikonte spektaklin “Dance with me” nëpërmjet televizorit, që në rastin e tij ishte ekrani i telefonit.

Biseda:

Roberti: Alketa më lër rehat se po e shoh në televizor çfarë ndodh këtu, po e shoh po kënaqem. Po e shoh “Dance ëith me” në televizor, bëni çfarë të doni mua më lini rehat.

Alketa: Çfarë të ndodhi ty kështu. Pse bëhëesh arrogant ti Berti çke?

Roberti: Po shoh “dance with me” Alketa, po më nervozon se dua ta shoh në televizor.

Alketa: Shikoje Berti, ska rëndësi live apo në tv e rëndësishme është që e shikon “Dance with me”.

E teksa debati mes tyre po vazhdonte me të qeshura, dhe Alketa po fliste, Roberti filloi ta ngatërronte duke lëshuar disa britma tepër të shpejta.

Shikoni videon se është tepër interesant, kështu Robertin dhe Alketën nuk i kini parë deri më sot: