VIDEOLAJM/ I dehuri në urbanin e Tiranës ‘terrorizon’ të moshuarin: Hajde të të puth një çikë ose do të rrah

Të dehurit lëvizin lirshëm në kryeqytet, zgjedhin të përdorin edhe urbanin, madje intimidojnë qytetarët dhe askush nuk e vë ujin në zjarr. Videoja e siguruar nga BalkanWeb tregon një burrë të dehur në urbanin e Unazës, i cili i është ulur afër një të moshuari. Pasi i afrohet, tenton edhe ta puthë.

“Hajde të të puth një çikë ose do të rrah”. Janë këto fjalët me të cilat i drejtohet ai të moshuarit. I gjendur në befasi, pensionisti tenton ta shtyjë burrin me fjalët: “tyt o dreq, ik andej”!

Pasi e sheh që ai nuk lëviz, i moshuari çohet nga vendi. Prej këtij fakti bezdisen edhe udhëtarët e tjerë, por askush nuk shihet të veprojë, as faturinoja!