36 mijë euro gjobë/ Ç’bëri myslimania shqiptare për t’i shpëtuar dënimit

Gruaja shqiptare, që u dënua nga një gjykatë italiane me 36 mijë euro gjobë, pasi u paraqit krejt e mbuluar gjatë një mbledhjeje të këshillit komunal në San Vito ka marrë një vendim.

Mediat italiane referuar avokatit mbrojtës të saj njoftojnë se ajo është kthyer tashmë në Shqipëri, së bashku me fëmijët, ndërkohë që burri i saj vazhdon të qëndrojë në Itali.

Sipas mediave, avokati i saj ka thënë se nuk do të kundërshtojë vendimin e dënimit. Zgjedhje kjo e arsyeshme, pasi në këtë rrugë dënimi pezullohet dhe ajo i shpëton edhe gjobës edhe punës së detyruar.

Largimi i gruas drejt vendit të lindjes është bërë një javë më parë, madje thuhet se ajo ka bërë edhe regjistrimin e fëmijëve në shkollë.