5 gjërat që meshkujt nuk i thoni lidhur me seksin, por ju duhet t’i dini

Kur është fjala për të bërit dashuri, femrat nuk janë të vetmet që kanë tendencë për të menduar gjëra në ‘fshehtësi’. Është fakt se meshkujt luftojnë shpesh me të njëjtat çështje që mendojnë edhe femrat, por duke qenë në dijeni të çështjes është gjysma e betejës.

Para se të planifikoni një tjetër mbrëmje romantike, këtu janë vetëm disa nga gjërat që meshkujt mendojnë por nuk ua tregojnë… ndoshta është mirë që t’i mbani në mendje në mënyrë që ta bëni mbrëmjen më të suksesshme dhe të kënaqshme për të dy prej jush.

Vetëm femrat kanë pasiguri me trupin e tyre?! Jo, edhe meshkujt kanë po të njëjtin problem, kryesisht në fillim të një lidhjeje
Ai pëlqen shumë për flisnin për fantazitë seksuale, por jo gjithmonë dëshiron t’i bëjë në praktikë
Ai ka nevojë për stimulim përmes videove apo fotove erotike, dhe kjo nuk është një gjë e keqe
‘Një herë në kaq’ merreni ju kontrollin… atij i pëlqen kjo gjë
Edhe atij i pëlqejnë përqafimet, edhe nëse nuk bëni seks /Panorama/