5 sekrete për të veshur një fustan super të ngushtë

Të gjitha femrat, por edhe meshkujt, kanë një debulesë për fustanët që rrijnë pas trupit, ata shumë të ngushtët. Body conscious dresses janë vërtet të veçantë dhe tregonë shumë bukur në trupin e një femre, por nëse nuk vishet ashtu siç duhet “magjia” shkatërrohet.

Ka disa gjëra për të cilat duhet të kujdeseni sa herë që zgjidhni të vishni një fustan të tillë.

Vishni të brendshmet e duhura. Mos kenë të qepura, mos jenë të vogla dhe mos duken poshtë fustanit.

Mos e vishni në ditët e…vështira të muajit, sepse sidoqoftë gjithmonë ka një fryrje të lehtë tek pjesa e barkut. Gjithashtu nuk do të ndiheni aspak rehat.

Zgjidhni copën e duhur. Një model i tillë fustani me copën e gabuar mund të tregojë shumë keq.

Zgjidhni gjatësinë e duhur. Një fustan i tillë që t’ju tregojë elegante nuk duhet të jetë i shkurtër.

Zgjidhni ngjyrën e duhur. Mbani mend që sa më i errët të jetë aq më të dobët do ju tregojë.