Adoleshentja bën seks me 25 shokët e klasës

Ngjarja ka ndodhur në një zonë të Floridas, është shpërndarë në të gjithë botën. Kjo pasi janë vërtet të rënda dhe tregojnë një realitet të hidhur që ndodh me adoleshentët në banjot e gjimnazit.

Në rastin konkret një vajzë vetëm 15 vjeçe është filmuar duke kryer marrëdhënie seksuale me miqtë e saj në banjo. Në lidhje me këtë rast thuhet se vajza është e njohur në shkollë, pasi ajo ka kryer marrëdhënie me 25 shokët e klasës së saj.

Pamjet janë filmuar nga një prej të pranishmëve dhe janë hedhur në Snapchat, ku më pas kanë marrë dhenë.