Arrest me burg për burrin qe vrau gruan në Fier

Gjykata e Fierit ka dhënë masën arrest me burg për Ferdinant Rukon. Më parë gjykata kishte dhënë urdhër mbrojtje për Liljana Ruko përpara se ajo të vritej nga bashkëshorti i saj. News24 ka siguruar vendimin e Gjykatës, sipas të cilit 52-vjeçari ishte urdhëruar të mos kryente vepra dhune ndaj bashkëshortes.

Pasi kishte pranuar padinë e bërë nga Liljana Ruko, Gjykata kishte urdhëruar Ferdinantin të mos i afrohej gruas më shumë se dy metra. Ai gjithashtu duhet të paguante dhe detyrimin ushqimor, ndërsa Liljana duhet të jetonte në lagjen “Kryengritja e Fierit”, sipas vendimit të gjykatës.

52-vjeçari Ferdinant Ruko hodhi nga dritarja e katit të 4-t bashkëshorten e tij nudo Liljana për arsye xhelozie.