Berisha: Ja rrugët që kemi bërë vetëm në Vlorë. O injorancë, o padije që e ke emrin Edvin

Ish-kryeministri Sali Berisha i është përgjigjur Edi Ramës në lidhje me akuzat që ka bërë ky i fundit në lidhje me qeverisjen e viteve të shkuara.

Sipas Berishës, shifra që janë bërë vetëm 980 kilometra rrugë është mashtrim, padije. Sipas Berishës vetëm në Vlorë, ku Rama është deputet i zonës janë bërë kaq kilometra rrugë.

Një pjesë nga deklarata e ish-kryeministri Berisha në Kuvend:

Vetëm rrugët e qarkut ku është deputet dhe u lutem vlonjateve delvinjotëve e sarandiotëve të shohin sa mashtrues është deputeti i tyre.

Rruga e Bregut – 84 milionë dollarë, 80 km

Autostrada – Vlorë-Fier, 22 km

Rrugët e Vunoi, Dhërmi, e me radhë, 40 km

Rruga Butrint – Kanali i Çukës, 30 km

Rruga Transballkanike, 3.8 km

Rruga Vlorë-Drashovicë-Ura e Peshkëpisë, 15 km

Rruga e Xarës, 11 km

Rruga Sevaster, 15 km

Novoselë – Pish Poro, 11 km

Çfarë u tha ky ju. Doli e tha se paguam 720 mln borxhe, nga 120 mln të certifikuara nga kompania private.

Dhe tha se në këto rrugë kanë lënë pa paguar 1 miliardë e 400 milionë dollarë. O injorancë, o padije që nuk e ke emrin ndryshme përveç se Edvin. Si nuk skuqesh, nuk kontrollon veten.