I dënuri përjetë, gruaja braktis “Gaxhain”, divorc në gjykatë

Manuela Brakaj, bashkëshortja e Gazmir Brakaj, i njohur ndryshe si “Gaxhai” i është drejtuar gjykatës së Tiranës, duke kërkuar zgjidhjen e martesës me bashkëshortin të dënuar nga gjykata me burgim të përjetshëm.

Kërkesë padia për divorcimin është bërë në 30 nëntor të 2016, ndërkohë që në ditët në vijim gjyqi do relatohet nga gjyqtarja Vjosa Zaimi.

Në kërkesën padinë e saj, Manuela Brakaj, kërkon divorcimin me “Gaxhain”, dhe lënin në kujdestari për ritje dhe edukim të fëmijëve. Kërkesë padia për divorc vjen në një kohë, ku Gazmir Braka, ndodhet në qelitë e burgut, ku është dënuar me burgim të përjetshëm, për një seri krimesh të kryera në zonën e Vlorës, gjatë viteve 1997./shqiptarja.com