Derbi, ja në ç’minutë nis ndeshja nesër

Ndërprerja e ndeshjes derbi mes Tiranës dhe Partizanit është konfirmuar se do të riluhet nesër në orën 14:00. Zgjidhja e kësaj çështje ka sjellë një problem tjetër, atë se në cilën minutë do të nisë.

Ekzistojnë dy mundësi, ajo e rifillimit në minutën e 63-të dhe fillimi i takimit nga minuta e parë. Sipas specialistit të gjykimit, Sokol Jaraci, me shumë mundësi do të jetë ajo e dyta. Jareci shprehet se në rregullore thuhet qartë se në raste të tilla takimi fillon edhe një herë nga e para.

Kushdo nga këto dy mundësi të jetë, e sigurtë është se tifozët kanë ngelur të pakënaqur. Nuk mund të pranohet që në një ndeshje të kësaj rëndësie të ketë të tilla probleme.