Derbi, Tirana përfiton të ardhura të konsiderueshme

Në derbin e luajtur dje për 63 minuta, në stadium ishin afro 9000 tifozë dhe te Tirana “fërkojnë” duart, pasi të ardhurat e përfituara janë të konsiderueshme.

Bëhet fjalë për rreth 60 milionë lekë të grumbulluara, të cilat kanë shkuar në arkat e klubit raporton “Panorama Sport”.

Biletat kishin çmime të ndryshme sipas sektorëve, teksa më e shtrenjta ishte ajo e tribunës kryesore që kushtonte 20 mijë lekë të vjetra. Në sektorët e tjerë çmimi ishte 5 mijë lekë të vjetra.