Dhunonte bashkëshortin e moshuar, procedohet gruaja

Policia e Vorës ka nisur procedimin penal ndaj një 53-vjeçareje, e cila akuzohet nga bashkëshorti i saj për dhunë fizike dhe psikologjike.

Po kështu, është marrë në mbrojtje edhe i moshuari, shtetasi I.C. 71-vjeç. Agresorja është identifikuar si Sh.C. 53 vjeçe.