Dielli do të shuhet së shpejti, ja kush po e than energjinë e tij

Shkencëtarët janë të shqetësuar për një anije kozmike aliene e cila duket në videon e filmuar nga NASA duke u ushqyer me energji diellore.
Një teori konspiratore nga ekspertët e UFO-ve, është duke bërë xhiron e botës pasi imazhet e lancuara nga NASA, mesa duket e vërtetojnë këtë teori.

Ata besojnë se anijet kozmike aliene afrohen në sipërfaqen e diellit dhe thithin energjinë e tij diellore. Alienët mund të jenë duke përdorur energjinë diellore për t’u furnizuar me energji dhe padyshim që kjo bën që anijet e tyre të ecin me shpejtësi të jashtëzakonshme.

Ngjyra e shndritshme e anijeve kozmike ishte në të bardhë ndërsa sipërfaqja e diellit është në ngjyrë të verdhë.
Kjo do të thotë se anija është e përbërë nga një material ndryshe e cila është rezistente ndaj nxehtësisë së diellit./tvklan.al