I fejuari bënte festën e beqarisë, e fejuara- mësuese bënte seks me nxënësin

Kjo mësuese seksi është veçanërisht e pacipë: Ndërsa i fejuari i saj po festonte me shokët lamtumirën e beqarisë, ajo po e tradhtonte me një nxënës.

Sara Domres, 28 vjeç jepte mësim në një shkollë të mesme në New Berlin.

Ajo jepte anglisht.

Por më një nxënës 16-vjeçar kishte një marrëdhënie të veçantë.

Prej dy vitesh ata kishin nisur një aferë.

Prokuroria thotë se ata kanë bërë seks të paktën 15 herë.

Prokuroria thekson se të mësuesja dhe nxënësi kanë shkëmbyer të paktën 1100 mesazhe.

“Baby boo, të dua tani dhe përgjithmonë! Të lutem të jesh i imi përgjithmonë. E jotja, zemra e vogël. Shumë sukses në provim,” shkruante mësuesja.

Të dy bënin seks kryesisht në parkim ose në shtëpinë e mësueses.

Por kulmi arriti kur ata bënë seks edhe ditën përpara se mësuesja të martohej.

Ndërsa i fejuari bënte festën e beqarisë, mësuesja takohej me nxënësin në një motel.

Gjithçka u mor vesh kur shokët e klasës e denoncuan nxënësin dhe mësuesen në drejtori.

Mësuesja rrezikon deri në gjashtë vite burg.