Flamuri shqiptar më i bukuri në Evropë (Foto)

Shtetet e Evropes kanë flamuj të bukur, keshtu duken të pakten të gjithë së bashku të vendosur në harten e kontinentit, por artikulli i botuar në The Independent vlerëson se flamuri i Shqipërisë është më i bukuri.

Shtetet e Evropes kanë flamuj të bukur, keshtu duken të pakten të gjithë së bashku të vendosur në harten e kontinentit, por artikulli i botuar në The Independent vlerëson se flamuri i Shqipërisë është më i bukuri.

Gjithashtu është prodhuar një hartë e bukur e Amerikës së Jugut, me kufij të përcaktuar nga flamujt që gjendën të përzierje njëri me tjetrin mrekullisht.

Flamuri më i vjetër në Evropë është Dannebrog, flamuri i Danimarkës, i cili ishte paraqitur në Betejën e Lyndanisse në vitin 1219.

Në mendojmë që Evropa vërtet ka flamuj te mrekullueshem. Bsonja dhe Hercegovina është favroitja zyërtare, por ne përsonalisht mendojme që flamuri i Shqipëris është me i bukuri, shkruan në një artikull të botuar në gazetën britanike The ‘Independent’./gzetametro.net

map2_1480608588-6408413