Forma e kërthizës së femrave tregon sa e lehtë është për t’u çuar në shtrat

Në bazë të çdo pjese të trupit mund të thotë nga diçka për karakterin e njeriut. Ja çfarë flet kërthiza për atë se çfarë femre është.

Por kjo zonë cilësohet si një zonë me tërheqje të fortë erotike, të cilën femra e përdor për të tërhequr partnerin, shkruan Telegrafi. Mirëpo, mjafton vetëm një shikim dhe kërthiza të tregojë karakterin e tyre.

Vertikale dhe ovale

Nëse kërthiza e femrës është e zgjatur dhe ovale, do të thotë që femra dëshiron të flasë shumë, është e përkushtuar ndaj punës dhe synon përsosmërinë në jetën e saj.

Rreth i përsosur

Kërthizë të këtillë kanë femrat të cilat janë të këndshme dhe të sinqerta. Kanë shëndet të mirë dhe mendime të shpejta dhe do të dëshironin të jetonin në pronën e vet.

Pak jashtë qendrës dhe në formë spiraleje

Femrat me kërthizë të këtillë janë të çuditshme dhe me humor të ndryshueshëm. Dinë të flasin mirë kur duan, por janë të mira edhe në sport dhe mund të arrijnë suksese nëpërmjet sportit.

Horizontale dhe ovale

Këto femra nuk mund t’i kuptojë çdokush, ndërkaq ato shpesh lënë përshtypje negative te të tjerët. Mirëpo edhe vetë janë të prira të mendojnë keq për të tjerët. Janë eksperte të gjejnë të meta te të tjerët.

Shumë konkave

Nëse kërthiza është e futur thellë, kjo do të thotë që femra është shumë e bukur, e ndjeshme, mirëpo për nga natyra paksa janë shëndetlige.

E dalë jashtë

Femrat me kërthizë të këtillë janë shumë të lumtura. Kanë mendime pozitive dhe lehtë eksitohen lehtë, gjë që meshkujt shpesh dinë t’i shfrytëzojnë për t’i çuar në shtrat.