FOTO +16/ Këto femra të shfrenuara dhe seksi i ndjejnë shumë më herët festat e fundvitin

Këto fotografi janë shkrepur në rrugët e Birmingamit.

Dhjetëra të rinj e të reja janë parë ,duke pirë alkool dhe duke festuar rrugëve.

Krishtlindjet duan edhe 3 javë të vijnë, por duket se për britanikët ato tashmë kanë ardhur.