FOTO/ Hapet në Instagram faqja ‘Rich kids of Albania’, jeta luksoze e fëmijëve të pasur

Është hapur në Instagram më në fund edhe një faqe që ju kushtohet fëmijëve të pasur shqiptarë.

“Rich kids of Albania”, një faqe që u kushtohet jetës luksoze të pasanikëve në moshë të re të Shqipërisë tregon luksin dhe shpenzimet e mëdha të tyre, kryesisht të konsumuara jashtë vendit.

Bien në sy makinat luksoze, festat e kushtueshme, tufat me para dhe orët e shtrenjta.