FOTO/ Ja si janë pas kamerave aktorët e serialit “Fate të kryqëzuara”

Seriali “Fate të Kryqëzuar” i cili po transmetohet në televizionin klan mbledh  përpara ekranit çdo mbrëmje shumë shqiptar, duke mbajtur për disa orë të “mbërthyer” në ekranin televiziv, falë dramës dhe emocioneve që jep, shkruan opinion.al.

Por për suksesin e këtij seriali një meritë të madhe e kanë aktorët kryesorë të cilët interpretojnë në nivele shumë të larta karakteret e tyre.

Por ja si janë në jetën reale Xhansuja, Hazalli, Gylsereni, Xhihani, Filara, disa nga aktorët  simpatik te serialit.Po ju sjellim disa foto nga faqet e tyre personale./opinion.al

bktrr

vvv

nnnbvbvbgrupggggdffbbb1ccffbbb14

sss23