Ja çfarë thotë për seksin me burrin miliarder aktorja e shumë filmave pornografikë

Martesa e saj me një miliarder amerikan rrëmbeu vëmendjen e shtypit.

Kejsarin Chaichalermphol, një pornostare tajlandeze u martua me arkitektin 70-vjeçar Harold Nelsand Jr.

Ajo thotë se janë shumë të dashuruar, por bëjnë shumë pak seks.

“Ai është shpesh në punë dhe nuk takohemi shpesh. Ne bëjmë seks një herë në muaj. Kam frikë të bëj më shumë, pasi mund t’i bjerë infarkt gjatë seksit”, thotë ajo.

Pornostarja u bë e njohur në Tajlandë me nofkën Nong Nat dhe ka marrë pjesë në dhjetra filma pornografikë.