Ja për kë do të votojnë shqiptarët në Maqedoni (Video)

Emisioni Zona Express ka shfaqur sonte dokumentarin e jashtëzakonshëm për zgjedhjet në Maqedoni, i titulluar “Udhëkryqi shqiptar në Maqedoni”.

Në këtë emision, përmes përfaqësuesve të të gjitha partive dhe analistëve shqiptarë dhe maqedonas, do ta mësoni se kush do t’i fitojë zgjedhjet e atjeshme.

Klikoni në videon e mëposhtme për ta parë dokumentarin.

Emisioni Zona Express, me autor Leonard Kerqukin, llogaritet të jetë emisioni më i shikuar shqiptar i këtij zhanri; si në bazë të matjeve televizive ashtu edhe në rrjetet sociale.

Dokumentarët janë prodhim i Gazetës Express për RTV Dukagjini.