Ja sa zgjat seksi me një femër me eksperiencë

Nëse seksi me një femër të virgjër zgjat 7 orë e 1 minutë, nga të cilat 4 orë duhet ta bindësh, 1 minutë të kryesh marrëdhënie e 3 orë t’i kërkosh falje, a e dini sa zgjat marrëdhënia me një femër me përvojë?!

Nëse me një femër të virgjër pjesa më e vështirë është bindja dhe falja, me femrën që ka përvojë pjesa më e vështirë është të mblidhni veten pas seksit.

Seksi me femrën që ka përvojë zgjat 3 orë e 30 minuta:– 30 minuta paralojë– 1 orë të kryesh marrëdhënie– 2 orë derisa të vish në vete