Këngëtarja shqiptare surprizohet nga policia: Bravo çuna! (FOTO)

Një makinë ka rrezikuar të përfshihet në flakë në Tiranë.

Këngëtarja Julka Gramo e cila ka qenë dëshmitare në këtë ngjarje ka një falënderim për forcat e policisë që ndërhynë në kohë për të shmangur përkeqësimin e situatës.

“Nëse ju ka marre malli për zjarrfikës Një makine gati mori flakë por qytetarët, 4 çunat e ndërhyrjes së shpejtë dhe zjarrfikësja erdhën më shpejt në ndihme nga ç’e prisnim. Siç e do rasti BRAVO ÇUNA”, shkruan Julka.