Komentuesit masakrojnë Ramën në facebok: Na shkatërrove me taksa po s’ke faj se popull dele jemi, bravo!

Edhe pse ka qenë një seancë e gjatë parlamentare ajo e djeshmja, kreu i Qeverisë Edi Rama nuk ka ngurruar që një pjesë të kohës ta kalojë edhe në rrjetet sociale, duke u kthyer përgjigje komentuesve për shqetësime të ndryshme.

Por mesazhet ne profilin e kryeministrit ka qene te shumta dhe e kane “masakruar” per deshtimin e qeverise.

screenshot-3_1480671304-850074