Kthimi i “SHBLSH” i mundshëm…Jul Deda pranon sherrin me Gent Zenelaj

Gjatë bisedës mes tyre Ermal Mamaqi nuk mund të mos kujtonte kohët e grupit të njohur të humorit “SHBLSH” dhe ndarjen e tyre me të ftuarin e tij Jul Deda.

Mamaqi u shpreh se ndjen nostalgji për grupin dhe dëshiron të bashkohen të bëjnë diçka së bashku pasi siç funksionojnë bashkë nuk kanë arritur të kenë atë lloj suksesi me punët që kanë bërë veç njëri-tjetrit. Gjithashtu edhe Juli ndan të njëjtin mëndin për një bashkim…por në një moment të caktuar dhe kur kushtet të jenë të duhurat.

Më pas Ermali ka folur për marrëdhënien mes Julit dhe aktorit Gent Zenelaj (anëtari SHBLSH), ku Deda ka pranuar se nuk ka më komunikim mes tyre. “Kjo është 100% e vërtetë nuk ka ndodhur pas ikjes së Gentit nga “2XL”. Unë vetëm me ty flas ai dhe une kemi zgjedhur këtë rrugë. As unë nuk e di përse ndodhi kështu,”-u shpreh Julian Deda.