Ky është vendi ku 73 për qind e meshkujve dëshirojnë të bëjnë seks

Gjykuar sipas një hulumtimi të ri të bërë nga një brend i njohur i prezervativëve, 73% e meshkujve dëshiron të bëjë “ndyrësira” derisa bën dush. Edhe pse bërja dashuri në dysheme të kuzhinës tingëllon seksi, më shumë se gjysma e të anketuarve ka thënë që ai vend është shumë më pak seksi sesa nën dush.

Dhe jo vetëm kjo, 62% e tyre kanë thënë që më parë do të bënin seks nën dush se sa në tualet të avionit! – transmeton Telegrafi.

Pikërisht, obsesioni mashkullor me seksin nën dush ka kuptim. Gjithsesi patjetër duhet që të bëni dush, andaj përse atë detyrë të mos e bëni shumë më këndshëm?

E qartë, ata të cilët e kanë bërë këtë pajtohen se magjia është mu në atë vend, madje 81% e atyre që kanë bërë seks nën dush dëshirojnë ta bëjnë sërish!

Hulumtuesit kanë shtruar pyetjen mbi stinën e preferuar të vitit kur duhet tregoni çapkënllëqe pas perdeve.

Është konstatuar që 56% e tyre mendon që vera është koha ideale për aksion në vaskë, gjë që është plotësisht kuptim i ri i “verës së nxehtë”.

Natyrisht, meqenëse hulumtimi lidhur me seksin nuk do të ishte i rëndësishëm pa pyetjet mbi fantazitë mbi njerëzit e famshëm, shkencëtarët kanë zbuluar që yjet të cilat më së shpeshti i përsërisin në fantazitë nën dush janë Channing Tatum dhe Jennifer Lorens.

Megjithatë, nuk e kuptojmë përse fantazitë e veta mbi ata të dy i përkufizojnë në banjë.

Ajo më e rëndësishmja që duhet ta mbani në mend nga ky hulumtim është që nuk ju nevojitet shumë që të keni një natë të çmendur.