Macja e veshur si babagjysh bëhet hit në internet / VIDEO

Një mace australiane pëlqen aq shumë të vishet me rroba sa që tani ajo ka faqe të tëra në Instagram dhe Facebook që i dedikohen asaj.

Ajo shfaqet e veshur me veshje të ndryshme, prej rrobave të një polici e deri tek Babagjyshi,

Videoja e mëposhtme ku macja është veshur si babagjysh është parë më shumë se 22 milionë herë në Facebookhttps://www.facebook.com/1443530449231481/videos/1788676578050198/