Ministrja kosovare blen ‘drurin e jetës’

Ministrja e Drejtësisë në Kosovë, Dhurata Hoxha, ka hequr menjanë 3800 euro për të blerë “drurin e jetës”, një lule palma e mijëra trëndafila e karafila. Shumë lule tjera ajo ka porositur t’i blihen me paratë e taksapaguesve për nevoja të ndryshme.

Dhurata ka planifikuar të dhurojë gjatë vitit 2017, 5 buqeta të mëdha me lule e 30 tjera të vogla, shkruan Gazeta Fjala.

Për t’i mbajtur gjallë lulet ajo ka vendosur të shpenzojë para edhe për ushqimin e luleve.

Ministrja ka porositur një thes dhe vazo dekorative për lule të mëdha, shkruan Gazeta Fjala.

Kontrata me kompaninë që do ta fitojë do të zgjasë 12 muaj. Fituesi do të përzgjidhet të hënën me datën 6 dhjetor