Mjeku i njohur i VIP-ave flet për klientet “e famshme”, mes tyre edhe Çiljeta

Mjeku estetist më i njohur nga Shqipëria, Skerdi Faria, ka deklaruar se ai vazhdimisht merret me perfeksionimin e fytyrave publike.

Ai ishte në EliteZone, ku ka kujtuar klienten e parë të tij. Sipas tij, klientja e tij e parë nga fytyra publike ishte një kosovare, por që refuzoi t’ia përmend emrin apo çfarë ka bërë ndërhyrje, pasi që thotë se ajo nuk e ka pranuar këtë publikisht dhe ai nuk mund ta zbulojë.

Por një personazh, që ai thotë se mund ta zbulojë, është Çiljeta e cila sipas tij ka bërë disa intervenime.

Për buzët, ai ka refuzuar të thotë se Çiljeta i ka bërë në klinikën e tij, teksa tha se ajo është mikeshë e tij dhe zbuloi intervenimet tek ajo për shkak se ajo edhe vetë pranoi publikisht atohttps://youtu.be/yID3MHs4VYU