Në 2017 do të ndodhë apokalipsi, elita amerikane do të strehohet në kompleksin nëntokësor

Qeveria amerikane është duke ndërtuar një kompleks sekret nëntokësor për t’i mbijetuar apokalipsit që pritet të ndodhë në shtator të 2017, sipas një teorie të re konspiracioni.

Robert Vicino, drejtuesi i një firme ndërtimi Vivos, thotë se këto tunel po ndërtohen në masive shkëmbore në Kolorado, SHBA. Sipas tij, aty do të strehohen qeveritarët dhe zyrtarët amerikanë dhe persona të pasur.

Vicino thotë se këto tunele kanë hapësirë për të mbajtur 10 mijë persona. Kompleksi nëntokësor është i lidhur me Uashingtonin përmes tuneleve nëntokësore ku gjenden trena të shpejtësisë së lartë.

Sipas teorisë së tij, qeveritarët po bëhen gati të strehohen në këtë kompleks nëntokësor gjatë vitit të ardhshëm, pasi ata e dinë shumë mirë se në shtator do të ndodhë apokalipsi.