Nesër nuk ka drita, ja zonat pa energji elektrike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar se ditën e nesërme do të ketë kufizim të furnizimit me energji elektrike në disa zona të Durrësit

Sipas OSHEE, pa energji do të jetë Shijaku, autostrada Sukth-Shënvlash, Durrës-Marikaj, fshati Lura, Gjiri i Lalzi dhe zona në autostradën e Maminasit.

Ndërprerja e energjisë do të jetë nga oran 07:00 deri në orën 17:00. Shkak për këtë mungesë të energjisë elektrike do të jetë vendosja e çelave të reja në nënstacionin e Sallmones.