Olta Gixhari pa sutjena dhe me 2 skena erotike në shfaqjen e radhës

Olta Gixhari është pjesë e pjesës teatrale “Opera 3 groshë”, bë të cilën ajo shpalosh në maksimum sensualitetin e saj.

Ndërkohë sonte, e ftuar në emisionin “Top Shoë”, ajo ka zbuluar se në disa pjesë të shfaqjes luan pa sutjena. Por në këtë pjesë teatrale ajo ka rrëfyer se ka edhe nja dy skena erotike.

Gjithashtu u zbulua se “fatlumi” në këto skena me Olta Gixharin do të jetë aktori Arben Derhemi.