Përqeshje/Komentuesit: Duam punë, na hap uzina e fabrika. Rama: Puna s’ju vjen në “Facebook”, ju them unë ku ta kërkoni

Kryeministri Edi Rama ka ndarë me miqtë dhe ndjekësit e tij virtualë në “Facebook” fjalimin e mbajtur dje në Parlament lidhur me buxhetin e shtetit për vitin e ardhshëm. Por kaq ka mjaftuar që komentuesit t’i kërkojnë vepra në vend të fjalëve e konkretisht hapjen e vende të reja të punës. Kërkesat e tyre nuk kanë rënë në vesh të shurdhët pasi kryeministri u ka kthyer përgjigje duke u sugjeruar të mos harxhojnë kohën kot në “Facebook” por të kalojnë nga zyrat e punës ku sipas tij janë shpallur 27 mijë vende pune.

Replikat në “Facebook”

KOMENTUESI 1: A ka fund kjo humbje kohe me këto të PD që u duket vetja si engjëj nga qielli
EDI RAMA: Nuk është humbje kohe të komunikosh me njerëzit, sepse njerëz si gjithë të tjerët jane edhe ata që votojnë këta që qeshin!

KOMENTUESI 2: Shpresojmë z.kryeminister ta mbash fjalimin që thua
EDI RAMA: Fjalimi që them nuk ka asgjë për të mbajtur, sepse të gjitha ato janë fakte e shifra reale

KOMENTUESI 3: Kur do hapesh vende pune kryeministër i dashur. Kjo ka rëndësi. Fabrika uzina të punojë populli i thjeshtë
EDI RAMA: Vende pune? 27 mijë vende të lira janë vetëm në zyrat e punës, po puna nuk vjen te shtëpia apo këtu në Facebook që të kalojë kohën me ty Migen!

KOMENTUESI 4: Nuk mundet t’i mohohet PD mandati i parë ku vërtet ka investuar në rrugë gjithë arsenalin e vet në atë kohë. Ky është një realitet dhe unë e kam ndjerë ndryshimin atëherë goxha sepse jetoja jashtë dhe ju e dini se si ishte Shqipëria mbas Nanos. Meqënëse jemi tek rrugët zoti Rama unë jam nga Kurveleshi dhe kisha një vërejtje për sa i përket rrugës aty. Është me rrezik dhe shumë problematike dhe pavarësisht problemeve flitet se do bëhet këtu e shumë vite por asgjë s’po bëhet po zvarritet e po zvarritet pa fund! Mundet të më thoni se a ka një projekt konkret për këtë?
EDI RAMA: Unë nuk mohoj asgjë, thjesht flas me fakte!

rama-2