Pozicioni i ri i seksit që çmend meshkujt e femrat

Jeni ngopur me pozicionet e vjetra të seksit që njihen mirë nga të gjithë? Dëshironi ndryshim, por nuk jeni ithtar i lojërave në seks apo të gjërave perverse? Atëherë ky pozicion do të ua freskojë jetën në shtrat.

Shtrihuni në cepin e krevatit, të tavolinës apo të tavolinës së punës. Poshtë vitheve vendosni një jastëk në mënyrë që të ngrini pjesën e poshtme të trupit, pastaj ngrini këmbët në ajër duke i mbajtur të mbledhura.

Sa lart do të ngrini vithet varet nga ju, por mund të mbështeteni edhe në duar. Partneri juaj qëndron në dysheme mbi ju, por nëse jeni shumë poshtë, le të ulet në gjunjë.

Për një qëndrueshmëri të mirë le t’ju kapë për këmbë apo për shputa.

Ky pozicion mundëson një penetrim të thellë dhe kontroll të plotë të intensitetit.

Këmbët tuaja janë të mbledhura dhe do të thotë që p… e tij do ta ndieni më shumë, ndërsa edhe ai do të bëjë më shumë çmenduri.