Pratt: Kam plagë që nuk do të shërohen kurrë

Aktori Chris Pratt ka thënë xhirimet e filmit “Jurassic World” në vitin 2014, i ndihmuan atij që të kalonte më lehtë pikëllimin për vdekjen e babait të tij.

Tani, aktori 37-vjeçar ka thënë se më në fund është mësuar me vdekjen e babait derisa ka punuar në filmin “Guardians of the Galaxy Vol 2”.

“E vërteta është se kam hapur disa plagë që isha duke i shëruar për një kohë të gjatë”, ka thënë Pratt. “Dhe nuk doja t’i hapja. Por e dija se është momenti i duhur”.

“Ka disa plagë që nuk do të shërohen kurrë. Ndoshta do të më shërbejnë për një tregim më të mirë nëse është gjë emocionale të cilën ende nuk e kam përjetuar”, transmeton Koha.net.

“Kur përballeni me vdekjen e prindërit, ndonjëherë pendoheni që nuk e keni vlerësuar plotësisht atë që keni pasur”, ka thënë veç të tjerash aktori, i cili pas vdekjes së babait i ishte kthyer alkoolit.auto_201612011330106956461480601474