Premtoi seks oral nëse rrëzohej referendumi, tani mban fjalën dhe publikon datat

Prezantuesja italiane, Paola Saulino premtoi seks oral për të gjithë ata që do të votonin kundër referendumit në Itali. Tashmë që referendumi është rrëzuar, Paola është vënë përballë fjalës së dhënë, dhe ndryshe nga sa pritej ajo ka deklaruar se do ta mbajë.

Ajo ka nxjerrë një listë me datat në të cilat do të jetë në qytete të caktuara për të ofruar shërbimin e premtuar, ndërkohë që shton se deri atëherë… do të jetë duke u përgatitur. A është kjo një shaka nga ana e saj apo… do ta mbajë vërtetë fjalën?!paola-saulino-2

paola-saulino-3

paola-saulino-4