Prezantuesja italiane që premtoi seks oral për ata që votonin kundër referendumit: Po stërvitem, do nis një tur nëpër Itali

Një premtim i ngjashëm me atë të Madonës, e cila mbështeti kandidaten Hillari Klinton, gjatë fushatës që i parapriu fitores së Donald Trampit. Por Paola Saulinos i ka shkuar ndryshe…

Vajza e spektakleve në Itali ua kishte premtuar seks oral votuesve që do të shënonin opsionin “jo” në fletën e votimit për referendumin e të dielës.

“Jo”-ja e ndryshimeve kushtetuese ka triumfuar dhe Paola tani duhet të mbajë fjalën. Ajo thotë se nuk ka ndërmend të tërhiqet nga premtimi dhe do të nisë menjëherë një tur nëpër Itali për përmbushjen e tij.

Ajo ka publikuar datat për disa qytete të mëdha në Itali dhe thotë se ata që do të përfitojnë nga shërbimi i saj seksual do të përzgjidhen pas vëzhgimit të aktivitetit të tyre në rrjetet sociale, për t’u bindur se vërtet kanë qenë kundër ndryshimeve kushtetuese të propozuara në referendum.

“Ndërkohë, unë po stërvitem”, shton ajo.