Pse shtiren femrat në shtrat sikur e kanë arritur orgazmën?

Pse shtiren femrat në shtrat sikur e arrijnë orgazmën? Ekspertët mendojnë se ka katër arsye themelore pse e bëjnë këtë, dhe meshkujt duhet të jenë të kujdesshëm për t’i bërë femrat të ndihen mirë gjatë marrëdhënieve seksuale.

Sikleti

Shumë femra nuk duan të pranojnë se e kanë të vështirë të arrijë kulmin e kënaqësisë sepse kjo i bën ato të ndihen sikur kanë ndonjë anomali.

Lodhja

Shumica e femrave duan që të mbarojnë punë shpejt e shpejt thjesht sepse janë shumë të lodhura. Dredhojnë në shtrat për ta përshpejtuar procesin edhe në qoftë se teknika e partnerit të tyre është e mirë, por ato thjesht janë të lodhura. Cuna mos i nxitoni femra të bëjnë lojëra në shtrat kur kanë kaluar një ditë të ngarkuar.

Shqetësim për ndjenjat e tij

Këshilla e vetme që japin ekspertët në këtë rast është që djemtë gjithmonë duhet të pyesin se çfarë e bën partneren të ndjehet mirë në shtrat. Dhe femrat duhet t’i udhëzojnë duart e meshkujve për ku do donin që të preken gjatë aktit.

Ajo kurrë nuk ka përjetuar orgazmë, pikë!

Një studim ka treguar se 11% e grave nuk kanë përjetuar kurrë një orgazmë. Në këto raste, zakonisht një grua thjesht nuk e di se si funksionon trupi i saj. Pra, ajo nuk di të ta tregojë se si do që të kënaqet.

Për të gjitha këto arsye, ekspertët mendojnë se femrat shtiren në shtrat sikur kanë arritur orgazmën.