Putin: Jam i gatshëm të bashkëpunoj me qeverinë e re amerikane

Gjatë fjalimit vjetor në Kremlin, presidenti rus ka deklaruar se Rusia është e gatshme të bashkëpunojë me qeverinë e re amerikane vitin e ardhshëm.

“Moska shpreson që të punojë me Uashingtonin për ta luftuar terrorizmin, sepse të dyja e kanë përgjegjësi të përbashkët sigurinë globale,” ka thënë Putin.

Putin tha gjatë fjalimit në Kremslin se Rusia është e gatshme të tejkalojë vështirësitë dhe problemet me të cilat ballafaqohet, dukë thënë: “Ne jemi një popull, i bashkuar”.