Qeshni me lot! Pronari i lokalit në Fier ka një mesazh prekës për klientët e tij

Një pronar në Fier për shkak të krizës ekonomike është detyruar që të rrisë me 10 lekë çmimin e kafes në lokalin e tij. Nga 50 lekë, duke filluar nga janari kafja në këtë lokal në Fier do të jetë 60 lekë dhe për këtë rritje të çmimit, pronari i quajtur “Xhixha” ndihet shumë në faj, ndaj dhe ka vendosur të shkruajë një letër dhe ta vendosë në derën e lokalit.

“Më falni, ahh, ju zhgënjeva, ju dorëzova rënies së “vockël” ekonomike”, janë këto fjalët me të cilat nis letra duke theksuar se ka qenë i detyruar që ta bëjë këtë rritje. Në fund letra mbyllet me fjalët: “Njoftim: Nga 1 janari 2017 kafja 600 lekë”./JOQ.

auto_screenshot_21480853184