Rama e pranon: Nuk hapen negociatat në Dhjetor. Vendos dhe një bast me Berishën

Kryeministri Edi Rama në replikë me ish-Kryeministrin Sali Berisha deklaroi nga foltorja e Parlamentit se Shqipëri në mesin e dhjetorit do të marrë atë që meriton. Është e qartë, tha ai, s’ka surpriza për ne: “Nuk do të ketë datë për hapjen e negociatave”.

“Ajo që presim ne”, tha Rama, “është që Këshilli të mirëpresë rekomandimet. Pas miratimit të ligjit të vetingut, dhe nisjes së zbatimit të tij, do të marrim datën e hapjes së negociatave, vijoi Rama. Ai vendosi edhe një bast publik me Berishën duke i thënë se “nëse ju zbllokoni vetingun dhe nuk hapen negociatat përgjegjësinë e mbaj unë”.

Lajmi në perditesim…