Reagon ‘ashpër’ Kodheli: Grekë, nuk po ju kuptoj

Ka ardhur edhe reagimi i parë zyrat nga qeveria në lidhje me deklaratat e ministrit grek të Mbrojtjes, Panos Kamenos.

Është ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli ajo e cila ka reaguar me pak fjalë në një postim të saj në Facebook.

Ja çfarë shkruan Mimi Kodheli:

NATO u krijua për të bashkuar vendet demokratike të hemisferës veriore përballë çdo rreziku totalitar. Por sot e kam të vështirë të kuptoj pse ndonjë politikan në Ballkan vesh uniformë ushtarake dhe përpiqet të ngrejë fantazma të së shkuarës. Kanë ikur kohët e satrapëve.

Give peace a chance.