Seks në tualetin e shkollës, video e 15-vjeçares përfundon në internet

Kjo video ka bërë xhiron e uebit, në të cilën shihet një vajzë e cila kryen seks me një djalë në mes të njerëzve.

Ngjarja ka ndodhur në tualetet e shkollës në Lee County (Florida, Shtetet e Bashkuara).

Bëhet fjalë për një vajzë 15-vjeçare e cila thuhet se ka kryer marrëdhënie seksuale me 25 shokët e klasës.

Video e filmuar nga të pranishmit, ka përfunduar në Snapchat dhe më pas prej aty gjerësisht në internet.