Sërish përplasen Shpetim Desku dhe Burdushi [Video]

Mysafir i kësaj jave n’Kosovë Show është Burdushi.
Në këtë emision folën për shumë tema, por ajo që ra në sy më së shumti ishte tensioni mes nikoqirit Shpetim Desku dhe mysafirit, Burdushit.

Mirëpo, në fund të emisionit Burdushi vullnetarisht puthi hartën e Kosovës që është edhe simbol i këtij emisioni.

Për më tepër shikojeni emisioni e plotë…

<iframe width=”633″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/tFccVXTjn3w” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>