Shkencëtarët zbulojnë aksidentalisht kurën ndaj kancerit – Opozita.com

E përditshmja gjermane “Bild” ka zbuluar sot një përplasje mes tenisti serb Novak Djokovic dhe trajnerit të tij, një ikone të këtij sporti, Boris Becker. Prej kohësh po përflitet për një divorc të mundshëm mes numrit 2 në botë dhe ish-tenistit, por vendimin përfundimtar duhet ta marrë Djokovic, që për momentin ka heshtur. Kohët e fundit, tenisti serb ka nisur të praktikohet me një “guru”, të quajtur Pepe Imaz, duke shpresuar që t’i heqë tersin dhe ta rikthejë në formën e dikurshme. Djokovic dhe Becker stërviten së bashku prej gati 3 vitesh. Boris Becker dhe Novak Djokovic Boris Becker dhe Novak Djokovic Duke parë këtë situatë dhe pavendosmërinë e Djokovic është Becker ai që ka ngritur zërin, duke i thënë tenistit “vendos, ose zgjidh të stërvitesh me mua ose qëndro me Pepe Imaz”. Becker ka dëshirë të avzhdojë të bashkëpunojë me tenistin serb, por Djokovic ka preferuar që të paraqitet në fushat e tenisit jo me stafin e tij (përfshi edhe trajnerin e përhershëm Marian Vajda) por me “shëruesin” e tij Pepe Imaz. Tenisti serb, për momentin ndodhet në Beograd me familjen e tij dhe ende nuk ka nisur stërvitjen dhe përgatitjet për sezonin e ri.
boris2

Duke parë këtë situatë dhe pavendosmërinë e Djokovic është Becker ai që ka ngritur zërin, duke i thënë tenistit “vendos, ose zgjidh të stërvitesh me mua ose qëndro me Pepe Imaz”. Becker ka dëshirë të avzhdojë të bashkëpunojë me tenistin serb, por Djokovic ka preferuar që të paraqitet në fushat e tenisit jo me stafin e tij (përfshi edhe trajnerin e përhershëm Marian Vajda) por me “shëruesin” e tij Pepe Imaz. Tenisti serb, për momentin ndodhet në Beograd me familjen e tij dhe ende nuk ka nisur stërvitjen dhe përgatitjet për sezonin e ri.